Κερδίζεις Bonus στην πρώτη ανανέωση & έχεις χρέωση ανά 1"

Η Q σε ανταμείβει με bonus όταν ανανεώνεις το χρόνο ομιλίας σου, με όποιον τρόπο κ αν επιλέξεις! Επιπλέον έχεις χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης! Για ανανέωση από 10€ κ άνω , αποκλειστικά μέσα από το myQ.gr / myQ app, πάρε bonus 1GB & 1000 λεπτά χρόνου ομιλίας προς Q με χρέωση ανά δευτερόλεπτο και με διάρκεια 30 ημέρες.Bonus Online ανανέωσης

Τώρα η Q σε επιβραβεύει με την πρώτη online ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας ή PayPal!

To bonus της Q είναι 1GB και 1000’ προς Q με χρέωση ανά δευτερόλεπτο και διάρκεια 30 ημέρες και ισχύει στην πρώτη ανανέωση του μήνα από 10€ και άνω, αποκλειστικά μέσω του www.myq.gr ή του myQ App.Ανανέωσε τώραBonus Ανανέωσης μέσω καταστημάτων WIND

Έλα σε ένα κατάστημα WIND και πάρε δώρο στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα από 10€ και άνω. Πιο συγκεκριμένα:

  • Σε ανανέωση από 10€-11,99€, έχεις δώρο 1000’ προς Q
  • Σε ανανέωση από 12€-14,99€, έχεις δώρο 1000’ προς Q & 600ΜΒ
  • Σε ανανέωση από 15€ και άνω, έχεις δώρο 1000’ προς Q & 900ΜΒ

Τώρα μπορείς να φορτώσεις γρήγορα και εύκολα όσο χρόνο θέλεις, στα καταστήματα WIND, επιλέγοντας χρόνο ομιλίας από 6€ και 50€.


Bonus Ανανέωσης μέσω φυσικής ή άυλης κάρτας

Η Q σε επιβραβεύει και στην πρώτη ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσω φυσικής η άυλης κάρτας! Στην πρώτη ανανέωση του μήνα από 10€ και άνω κερδίζεις:


  • 1000 λεπτά ομιλίας προς Q με χρέωση ανά δευτερόλεπτο

Ανανέωσε τώρα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
  1. Τα δωρεάν λεπτά της προσφοράς καταναλώνονται ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο ομιλίας
  2. Στις διαθέσιμες αξίες ανανέωσης χρόνου ομιλίας συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. αλλά και τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 12%. Το τέλος καρτοκινητής αφαιρείται αυτόματα από το υπόλοιπό σου κατά τη στιγμή της ανανέωσης.
  3. Τα bonus λεπτά & ΜΒ κρατάνε 30 ολόκληρες μέρες.
  4. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.