ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ
ΠΑΚΕΤΑ
myQ
myQ App

ONLINE ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Ανανέωσε online τον χρόνο ομιλίας σου πιο εύκολα από ποτέ και κέρδισε extra bonus!

Online ανανέωση χρόνου ομιλίας

Τώρα στην 1η ανανέωση του χρόνου ομιλίας σου κάθε μήνα online, η Q σε ανταμείβει με bonus! Για ανανέωση από 10€ κ άνω, αποκλειστικά μέσα από το myQ.gr / myQ app, πάρε bonus 1GB & 1000 λεπτά χρόνου ομιλίας προς Q με χρέωση ανά δευτερόλεπτο και χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης.

Ανανέωσε τώρα

Λόγω της εφαρμογής της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τον περιορισμό τραπεζικών συναλλαγών ( ΦΕΚ Α΄65/28-6-2015 ) μπορεί να αντιμετωπίσετε πρόβλημα στην ανανέωση μέσω PayPal. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε την χρεωστική ή τη πιστωτική σας κάρτα.

3
ΔΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑI ΣΕ ΑΠΛΑ
ΒΗΜΑΤΑ

Βήμα 1ο

Μπες στο λογαριασμό σου στο myQ και επίλεξε “Online Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας”

Βήμα 2ο

Επίλεξε το ποσό με το οποίο θέλεις να ανανεώσεις τον χρόνο ομιλίας σου

Βήμα 3ο

Ολοκλήρωσε τη συναλλαγή μέσω κάρτας (πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης) ή μέσω PayPal

Ανανέωσε τώρα

Για να μη χάνεις το λογαριασμό!

Μόλις ολοκληρώσεις την online ανανέωσή σου, μπορείς να κατεβάσεις την απόδειξη με τα στοιχεία της συναλλαγής από την ενότητα “Ιστορικό Συναλλαγών”.

*Tα extra 524MB bonus αποδίδονται μόνο για ανανεώσεις online (με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα κ PayPal) και για ανανεώσεις μέσω των καταστημάτων WIND.

Στις διαθέσιμες αξίες ανανέωσης χρόνου ομιλίας συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. αλλά και τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 12%. Το τέλος καρτοκινητής αφαιρείται αυτόματα από το υπόλοιπό σου κατά τη στιγμή της ανανέωσης.