Όπου κι αν ταξιδεύεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση χρησιμοποιείς το δωρεάν χρόνο ομιλίας σου, τα ΜΒ και τα SMS του Q πακέτου σου χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Οι αναλυτικές πληροφορίες για τις χρεώσεις αποτυπώνονται παρακάτω:

 • Οι συνδρομητές καταναλώνουν τον ενσωματωμένο χρόνος ομιλίας (προς όλους ή προς λοιπά εθνικά δίκτυα) του πακέτου τους για εξερχόμενες κλήσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς επιπλέον χρέωση.
 • Για τους συνδρομητές που δεν διαθέτουν ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας ή τα έχουν καταναλώσει όλα, οι χρεώσεις εντός Ε.Ε. θα γίνονται σύμφωνα με τις εθνικές χρεώσεις επικοινωνίας της Q (προς όλους ή προς λοιπά εθνικά δίκτυα).
 • Οι συνδρομητές καταναλώνουν τα ενσωματωμένα ΜΒ του πακέτου τους χωρίς επιπλέον χρέωση.
 • Για τους συνδρομητές που δεν διαθέτουν ενσωματωμένα ΜΒ ή τα έχουν καταναλώσει όλα, οι χρεώσεις θα γίνονται σύμφωνα με τις εθνικές χρεώσεις επικοινωνίας της Q.
 • Οι συνδρομητές καταναλώνουν τα ενσωματωμένα SMS ή/και MMS του πακέτου τους για αποστολή μηνυμάτων εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς επιπλέον χρέωση.
 • Για τους συνδρομητές που δεν διαθέτουν ενσωματωμένα SMS ή/και MMS ή τα έχουν καταναλώσει όλα, οι χρεώσεις εντός Ε.Ε. θα γίνονται σύμφωνα με τις εθνικές χρεώσεις επικοινωνίας της Q.
 • Οι εισερχόμενες κλήσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν χρεώνονται και δεν καταναλώνουν από τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας.
 • Οι συνδρομητές που διαθέτουν ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, SMS, MB μπορούν να ενημερωθούν για το υπόλοιπό τους στέλνοντας δωρεάν μήνυμα με την εντολή «ΥΠ» στο 1285.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
 1. Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν για συνδρομητές καρτοκινητής που δεν έχουν επιλέξει ένα από τα διαθέσιμα οικονομικά πακέτα περιαγωγής (Smart EU Combo, Q no limits)
 2. Προτεραιότητα κατανάλωσης κατά την περιαγωγή έχουν τα διαθέσιμα οικονομικά πακέτα περιαγωγής (Smart EU Combo, Q no limits)
 3. Οι συνδρομητές καρτοκινητής, έχουν τη δυνατότητα να καταναλώσουν τον ενσωματωμένο χρόνο ομιλίας & SMS «προς όλους» καθώς και τα δωρεάν MB από πακέτα F2G. Η προτεραιότητα κατανάλωσης είναι ίδια με την Ελλάδα
 4. Κατά την Περιαγωγή μπορούν να καταναλωθούν μόνο τα δωρεάν λεπτά ομιλίας & SMS με ενσωματωμένη κατανάλωση «προς όλα τα δίκτυα», ενώ ο ενσωματωμένος χρόνος & SMS «προς Wind/Q» και «προς σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα» δεν είναι διαθέσιμα στην Περιαγωγή
 5. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην περιαγωγή υπηρεσίες / πακέτα Mobile Internet τα οποία προσφέρονται στους συνδρομητές χωρίς κόστος και στα πλαίσια προωθητικών ενεργειών
 6. Η κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας για εξερχόμενες κλήσεις θα ακολουθεί το βήμα χρέωσης του πακέτου
 7. Οι εξερχόμενες κλήσεις προς δίκτυα του υπόλοιπου κόσμου καθώς και οι κλήσεις προς δορυφορικά δίκτυα και προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, ακολουθούν τις βασικές χρεώσεις περιαγωγής
 8. Περισσότερες πληροφορίες για την κατανάλωση του κάθε Πακέτου στο εξωτερικό θα βρεις στη σελίδα του Πακέτου
 9. Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%