… και κάνε την αναμονή να αξίζει!!!

Κάλεσε τώρα στο 14032 ή στείλε κενό SMS στο 19432 και κάνε την αναμονή των φίλων, των αγαπημένων αλλά και των συναδέλφων σου, να αξίζει. Με το WIND My Tone αντί για τον μονότονο ήχο αναμονής, όσοι εσύ επιθυμείς έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μουσικό κομμάτι που εσύ έχεις επιλέξει για αυτούς, όσο περιμένουν να τους απαντήσεις!

Στο My Tone έχεις πρόσβαση σε πάνω από 1000 τραγούδια, ελληνικά και ξένα για να βρεις αυτό που ψάχνεις! Διάλεξε μεταξύ των κατηγοριών HOT, Ελληνικά, Ξένα και Top, με περισσότερες από 30 υποκατηγορίες, όπως: Νέες Κυκλοφορίες, Pop, Rock, Λαϊκά, Έντεχνα, κ.λ.π.

Μπες και εσύ τώρα στην Οικογένεια Wind My Tone!


Ξεκίνα τώρα! Βρες το, ενεργοποίησέ το και απόλαυσέ το!

Δες τι θα σου κοστίσει: Για κάθε My Tone 1,85€, για κάθε άλμπουμ 4,92€. Kαι είναι δικά σου για 1 ολόκληρο χρόνο!

  • Κλήση 14032: 1,24€/λεπτό
  • Αγορά/Δώρο My Tone: 1,85€
  • Ενεργοποίηση: 1,85€
  • Μηνιαίο πάγιο: 0,62€


Γίνε και εσύ DJ! Φτιάξε το δικό σου Q πρόγραμμα!

Με το My Tones μπορείς να διαλέξεις ποιο τραγούδι θα ακούγεται απ’ όλους όλες τις ώρες ή να επιλέξεις διαφορετικό τραγούδι για τους φίλους σου ή την παρέα σου, αλλά και να διαλέξεις τις ώρες που θα το ακούνε (πρωί 7-12, μεσημέρι 12-4, απόγευμα 4-8, βράδυ 8-12, νύχτα 12-7, ή Σαββατοκύριακο)!Πες το μ’ ένα My Tone!

Θες να κάνεις μια αφιέρωση; Στείλε ένα My Tone δώρο στο πρόσωπο που θέλεις, σε Q, WIND ή F2G. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιεί My Tone, θα λάβει ένα ενημερωτικό SMS για να το ενεργοποιήσει.

Κάθε My Tone κοστίζει 1,85€ με το που θα το στείλεις.

Τώρα μπορείς να ηχογραφήσεις το δικό σου τραγούδι σου και να το κάνεις My Tone. Κάλεσε τη Μουσική Φωνητική Πύλη στο 14032 και επίλεξε τον αριθμό 5 στο μενού επιλογών της υπηρεσίας My Tones. Μπορείς να ηχογραφήσεις μέχρι και 3 προσωπικά My Tones!

Διευκρινίσεις για τα Προσωπικά My Tones:

  • μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως κάθε άλλο My Tone
  • μπορούν να ακούγονται σε διαφορετικές ώρες, για συγκεκριμένο αριθμό/ομάδα κ.λ.π.
  • έχουν μέγιστη διάρκεια ηχογράφησης μέχρι 30 δευτερόλεπτα, αλλά μπορείς αν θες να είναι και μικρότερα
  • δεν λήγουν μετά από έναν χρόνο όπως τα άλλα


Τι κάνεις με ένα My Tone που έληξε;

Έναν χρόνο αφού το αγοράσεις, θα λάβεις SMS που θα σoυ λέει ότι το συγκεκριμένο My Tone έληξε. Αν το θέλεις κι άλλο, ακολούθησε τις οδηγίες του SMS για να το αγοράσεις ξανά.Η ανανέωση του My Tone κοστίζει 1,85€, όσο δηλαδή και η αγορά του.Ενεργοποίηση με SMS

Στείλε κενό SMS στο 19425, με χρέωση 1,85€.Έχεις τον έλεγχο των αγορών σου

Μπορείς να αλλάξεις γνώμη για ό,τι πήρες, απλά επιλέγοντας το μενού προσωπικών ρυθμίσεων.Προσωρινή διακοπή ή οριστική διακοπή

Aπενεργοποίησε προσωρινά το My Tones. Mπορείς αν θέλεις και για όσο θέλεις, να ακούγεται ξανά ο κλασικός ήχος του δικτύου, χωρίς εσύ να χάσεις τις προσωπικές ρυθμίσεις σου (αγορές, ρυθμίσεις ωρών, κ.λπ.), ενώ η χρέωση μηνιαίου παγίου της υπηρεσίας συνεχίζεται. Αν, όμως, διακόψεις οριστικά την υπηρεσία οι προσωπικές σου ρυθμίσεις θα χαθούν.